Schadevrije levering? Jazeker!

Je hoort het goed. Als jij het auto-onderdeel schadevrij aan onze chauffeurs meegeeft, dan zorgen wij er voor dat het auto-onderdeel schadevrij wordt afgeleverd op het afleveradres.

Snelle & schadevrije leveringen gegarandeerd

Wij merken dat bedrijven tegen dezelfde ongemakken aanlopen als het gaat om auto-onderdelen transport. Wanneer auto-onderdelen met de reguliere transportdienst worden verstuurd, komen auto-onderdelen vaak beschadigd aan op het afleveradres. Uiteindelijk is dit ongemak voor alle partijen erg vervelend. Het kost onnodig veel tijd om onderdelen te retourneren en vervolgens te wachten op het nieuwe onbeschadigde onderdeel en de extra administratie die erbij komt kijken.

Auto-onderdelen zijn kwetsbare en grote (incourante) onderdelen en daardoor gevoelig voor krassen en deuken. De reguliere transportdienst is hier niet op ingericht. Doordat wij niets anders doen dan auto-onderdelen van A naar B transporteren en werken met een klein, ervaren en gedreven team, kunnen wij schadevrije leveringen garanderen. De lijntjes zijn bij ons kort en wij kunnen snel schakelen. Onze bussen zijn uitgerust met diverse beschermingsmaterialen, waardoor auto-onderdelen veilig vervoerd kunnen worden. Fijn voor jou en voor ons. Samen staan we sterker!

Meld hier je transportopdracht aan

visibility

AUTO-ONDERDELEN OPHALEN EN BEZORGEN IN BELGIË

Meld hier je transportopdracht aan. Nadat de betaling is voltooid, nemen wij je transportopdracht meteen in behandeling.

60,00

visibility

AUTO-ONDERDELEN OPHALEN EN BEZORGEN IN NEDERLAND

Meld hier je transportopdracht aan. Nadat de betaling is voltooid, nemen wij je transportopdracht meteen in behandeling.

45,00