Snel auto-onderdelen versturen in Nederland en België?

Wij werken met een klein team, hierdoor zijn de lijntjes kort en daardoor kunnen wij snel schakelen. Wij bezorgen auto-onderdelen razendsnel door heel Nederland en België en dat geheel schadevrij! Wij doen ons uiterste best om de opgehaalde auto-onderdelen binnen Nederland binnen 1 werkdag te leveren. Voor de Belgische markt leveren wij de auto-onderdelen binnen 1 à 2 werkdagen. Wanneer we een mogelijkheid zien binnen de route om auto-onderdelen eerder op te halen op het ophaaladres of eerder af te leveren op het afleveradres, dan houden wij die optie altijd open. Wij zoeken altijd naar de snelste manier om een auto-onderdeel van A naar B te vervoeren. 

Op zoek naar een logistieke partner?

Ben je op zoek naar een logistieke partner voor het versturen van auto-onderdelen? Ben je op zoek naar een partij die zijn vak verstaat? Dan ben je bij Vos Koeriersdienst aan het juiste adres. Wij werken snel, maar secuur! Bij ons staan snelle en schadevrije leveringen hoog in het vaandel. Neem vrijblijvend contact met ons op of bekijk HIER onze prijslijst.

NEDERLAND: binnen 1 werkdag geleverd.
BELGIË: binnen 1 á 2 werkdagen geleverd.

Meld hier jouw transportopdracht aan

visibility

AUTO-ONDERDELEN OPHALEN EN BEZORGEN IN BELGIË

Meld hier je transportopdracht aan. Nadat de betaling is voltooid, nemen wij je transportopdracht meteen in behandeling.

60,00

visibility

AUTO-ONDERDELEN OPHALEN EN BEZORGEN IN NEDERLAND

Meld hier je transportopdracht aan. Nadat de betaling is voltooid, nemen wij je transportopdracht meteen in behandeling.

45,00